Ministrul de Interne, răspunsuri la întrebările de pe Facebook

193

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, marți seara, că va răspunde întrebărilor românilor venite pe pagina sa de pe rețeaua de socializare. Acesta va înrestria răspunsurile și le va publica, odată pe săptămână.

”Nu am putut să rămân indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea dumneavoastră. Așa cum vă anunțam ieri, îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și contructivă.  Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative.

Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră.  Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media.  Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine. La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi.
Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook”, a scris Marcel Vela, pe Facebook.

Declaratiile de presă ale ministrului de Interne se pot viziona și pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne, cât și pe site-ul https://stirioficiale.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ