Un milionar celebru de la noi și-a părăsit soția și băiatul bolnav de epilepsie

845

Adele Chirică a câştigat procesul cu fostul ei iubit, cunoscutul milionar Nicolae Sota, care a fost obligat de instanţă să plătească pensia alimentară pentru micuțul Davis.

Adele Chirică a depus plângerea la Judecătoria Sectorului 1 în urmă cu aproximativ o lună, supărată că fostul ei partener, Nicolae Sota, cunoscut în lumea oamenilor cu bani din Capitală, nu i-a mai plătit pensia alimentară o perioadă.

Davis, băiețelul Adelei și al lui Nicolae Sota, are 12 ani, şi suferă de epilepsie de la doi ani.

Iată soluția pe scurt: „Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata unei pensii de întreţinere lunare în favoarea reclamantului în cuantum de 4.500 lei, începând cu data introducerii cererii de chemare în judecată – 10.06.2019 până la soluţionarea dosarului cu nr. 16434/299/2019. Constată că pârâtul a achitat suma de 4.000 lei cu titlu de pensie de întreţinere aferentă lunilor iunie şi iulie 2019, rămânând o diferenţă de 3.500 lei. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 25.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.
Sursa: România TV

LĂSAȚI UN MESAJ