Mii de pelerini s-au înghesuit la mormântul lui Arsenie Boca VIDEO

1026

Aproape 5.000 de pelerini au ajuns, duminică, la Mănăstirea Prislop, din județul Hunedoara, unul dintre cele mai aglomerate locuri de pelerinaj din România. Pe ultimii kilometri ai şoselei spre locul unde se află mormântul părintelui Arsenie Boca s-au format coloane uriaşe, iar şoferii au avut de aşteptat minute în şir în blocaje rutiere.

Parcarea din faţa mănăstirii şi locurile de refugiu de pe marginea drumului s-au dovedit neîncăpătoare, iar în haosul creat, călătorii care au reuşit să îşi găsească loc pentru a-şi lăsa autoturismele s-au putut considera norocoşi.

Aglomeraţie a fost şi în târgul de suveniruri, dar mai ales în curtea mănăstirii şi pe aleea care duce spre cimitirul acesteia. Cei mai mulţi dintre pelerinii sosiţi duminică dimineaţă la slujbă au avut de aşteptat aproape o oră pentru a ajunge în faţa mormântului duhovnicului Arsenie Boca. Unii au venit echipaţi că măştile de protecţie, în schimb mulţi pelerini au renunţat la purtarea lor, în ciuda aglomeraţiei de la mănăstire.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.