Mihai Tudose se teme de furtul aeroportului Timișoara VIDEO

463

Unul dintre politicienii cu vastă experiență, dar cu scurtă sclipire în poziția de premier al României a fost și Mihai Tudose. Se înscrie în ciclul de prim miniștri de sezon ce este schimbat de propriul partid la schimbarea anotimpului.

Trecut cu bagaje la o nouă formațiune a făcut o scurtă vizită la filiala Timiș a partidului Pro România. Din o mai lungă analiză pertinentă a situației actuale a guvernării, a atras atenția timișorenilor să fie atenți că în curând ar putea să le dispară aeroportul. Nu-l va lua nimeni în traistă să plece cu el hăt departe, dar se vor încerca manevre financiare dubioase.

Recent, minstrul ce se ocupă de transporturi a făcut o mișcare ciudată și l-a măturat din funcție pe directorul general Tarom Werner Wolff. Măsura este cu atât mai ciudată cu cât specialistul timișorean a reușit o revitalizare a activității societății de transport aero în doar un an. Mihai Tudose a analizat situația de la Tarom și a lui Wolff cu atât mai mult cu cât acesta a fost numit în funcție chiar de dânsul și a performat în acel post.

„…se vede foarte clar ce a insemnat Taromul pentru domnul Răzvan Cuc. A fost primul an după plecarea guvernului Ponta, când Taromul a intrat pe profit, domnul Wolff a facut curat și a început să meargă bine și nu mai avea nimeni loc de alte ghidușii, ocazie cu care domnul Wolff a fost schimbat. Domnul Cuc, dacă cineva își face treaba acolo și nu se ocupa de altele, îl schimbă. Nu avea cum să nu îl înlocuiască. Domnul Cuc vorbește de autostrăzi… Autostrada Moldovei, care nu e autostrada Moldovei, ci e autostrada Bacăului, care nu e autostrada Bacăului… Domnul Cuc e pus acolo să semneze niște lucruri. El nu își asumă nimic. La autostrăzi își asumă Neaga, la CFR își asumă alții. El doar vizitează șantiere ca și cand ar înțelege ceva…Domnul Wolff nu a avut nici o treabă cu PSD, a fost un bun profesionist. I-am spus: ” a explicat situația fostul premier Mihai Tudose.

În continuare a mai detaliat farsa cu falsele privatizări, ce încă se mai încercă să rupă câte ceva din ce mai este de furat din patrimoniul statului. Șmecherii cu bani și puși pe căpătuială vor lua majoritatea acțiunilor aeroportului Timișoara, iar județul și orașul nu se aleg cu nimic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ