Migranţii din Pakistan au ajuns la Gătaia

1205

Migranţii din Orientul Mijlociu care încearcă să ajungă în vestul Europei continuă să îşi croiască drum prin România şi, implicit, prin judeţul Timiş. Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa au mai capturat 4 persoane din Pakistan care încercau să treacă ilegal graniţa în ţara noastră pentru ca apoi să facă acelaşi lucru la frontiera cu Ungaria.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Gătaia, judeţul Timiş, au depistat în zona de competenţă, la graniţa cu Serbia, patru persoane de sex masculin. Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări”, transmit poliţiştii de frontieră.

Reţinuţii, care au vârsta cuprinsă între 21 şi 26 de ani doreau să traverseze întreg judeţul Timiş până în zona de graniţă de vest pentru ca mai apoi să ajungă în Ungaria. Aceasta nu era ţinta finală, autorităţile maghiare nepermiţând intrarea pe teritoriul lor a migranţilor. Bărbaţii doreau să ajungă şi mai departe, în ţări din vestul continentului.

LĂSAȚI UN MESAJ