Metehne fară sfârșit. Cadou generos de 8 Martie pentru doamna învățătoare!

3280

O mămică a făcut a scris povestea pe rețelele de socializare, fiind șocată de suma enormă care se adună, chiar dacă copiii sunt doar în clasa pregătitoare.

„Luați atitudine, părinți! O temă actuală: cadoul de 8 Martie al învățătoarei. Aici e răspunsul meu când am fost întrebată de cei 50 de lei care mi s-au cerut pentru această acțiune. S-au dat 900 de lei cadou. Dacă contribuiam și eu și încă un părinte ar fi fost 1.000 de lei. Și este doar clasa pregătitoare. O considerăm o practică pe cât de imorală, pe atât de ilegală. De aceea am ieșit de pe grup. Credeam că înființarea acestui grup era pentru a putea purta unele discuții legate de copiii noștri, însă scopul este de a aduna bani pentru învățătoare.

Deputatul Emanuel Ungureanu și-a exprimat opinia în legătură cu această situație, dezvăluind și profesoara care a primit „mica atenție”. Este vorba de învățătoarea Dana Chiș de la Colegiul Național „George Coșbuc”, care a primit un parfum și un inel în valoare de 900 de lei.

„Din păcate și de Crăciun, aceeași părinți i-au dat cadou, în plic, aceleași doamne,1000 de lei. Îi solicit public doamnei învățătoare să nu primească cadoul pregătit pentru ea mâine. Nu este nici legal, nici moral să primească bani sau bunuri de la părinții copiilor. Vă mai rog ceva, doamna învățătoare, tot mâine, să înapoiați părinților și banii primiți de Crăciun. Este un venit necuvenit, adică, mită. Înțeleg că doamnei învățătoare îi plac „atențiile”, îi voi aduce mâine un mărțișor și un buchet de ghiocei. Un cadou decent. Fac un apel public la toate cadrele didactice din județul Cluj și din România să refuze mâine și în orice ocazie, orice „atenție” de la părinții copiilor de a căror educație de calitate ar trebui să se preocupe. Fac un apel la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj să urmărească atent acest fenomen și să ia măsurile legale!”, a spus Ungureanu.

sursa: monitoruldecluj

LĂSAȚI UN MESAJ