Mesajul soției îndurerate, al cărei bărbat a murit în accidentul din Italia! Avea doi copilași!

3380

Un muncitor român a murit, iar altul este în stare gravă după ce au fost loviţi de cabina unui teleferic pentru transportul lemnului, căzută după ce cablul s-a rupt, într-o zonă muntoasă din nordul Italiei.

Accidentul a avut loc vineri seară în zona Fusino, la altitudinea de 1.800 de metri, în localitatea Valtellina (Grosio, regiunea italiană Lombardia, nord), situată în apropierea frontierei Italiei cu Elveţia, informează postul RAI News, cotidianul La Repubblica şi site-ul Today.it.

Cablul unui teleferic industrial, folosit pentru transportul lemnului, s-a rupt, iar o cabină a căzut şi a lovit doi muncitori români, care se aflau la sol. Potrivit presei italiene, este vorba de angajaţii unei companii elveţiene care are un contract pentru exploatarea lemnului forestier în nordul Italiei.

Muncitorul decedat este Dorin Petrean, din Făget, Timiș, iar celălalt se pare că este din Gladna Română.

”Veste trista dar adevarata Dorin Petrean ne-a parasit, a plecat prea devreme lasand fam trista si doi copilasi, care asteptau sa vine tata acasa! Dumnezeu sa intareasca pe matusa mea si toata fam. Si el sa poarte de grija copilasilor! La revedere Dorin!”, a scris pe Facebook soția îndurerată.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ