Bătaie în trafic, în centrul unui mare oraș din vestul țării!

1202

Un bărbat de 66 de ani, din Reșița, este cercetat de polițiști pentru loviri și alte violențe după ce a fost implicat într-o altercație cu un conducător auto, pe aleea Călimanilor din municipiul Reșița. În timpul conflictului, acesta și-a lovit soția care a intervenit între ei pentru a aplana conflictul.

Chiar pe 1 iunie, dimineața, în timp ce se deplasa alături de soția sa pe Aleea Călimanilor, pe mijlocul părții carosabile, bărbatul de 66 de ani a adresat injurii unui conducător auto care i-a claxonat.

Între cele trei persoane a avut loc o altercație, soția bărbatului de 66 de ani ajungând la spital cu o rană la mână. Ulterior, bărbatul a sunat la Poliție declarând că soția sa a fost agresată de un conducător auto necunoscut.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat ieri conducătorul autoturismului în persoana unui bărbat de 50 de ani, din Reșița și au stabilit că în timpul altercației, bărbatul de 66 de ani și-a lovit soția care a intervenit între ei pentru a aplana conflictul.

La sediul Poliției, bărbatul de 66 de ani și-a recunoscut fapta, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Polițiștii municipiului Reșița continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

Sursa: Radio Reșița

LĂSAȚI UN MESAJ