Mesajul matinal al lui Nicolae Robu, după pierderea alegerilor: „Fie ca Timişoara să aibă un viitor fericit!”

886

Depăşit clar de Dominic Fritz în lupta pentru funcţia de primar al Timişoarei, Nicolae Robu a lăsat un mesaj, în această dimineaţă, pe pagina personală de Facebook:”sunt mândru de ce am lăsat în urma mea!.

„SUNT MÂNDRU DE CE-AM LĂSAT ÎN URMA MEA, ATÂT LA UPT, CÂT ȘI LA PRIMĂRIE! DOAR TIMPUL VA AȘEZA LUCRURILE LA LOCUL LOR, ÎN MOD CORECT!

Mulțumesc timișorenilor care astăzi m-au votat! Mulțumesc colegilor din Primărie veniți în instituție o dată cu mine sau după, tineri valoroși, cu care, alături de foarte puțini moșteniți -din păcate, cu foarte puțini!-, am făcut toate lucrurile care au schimbat radical orașul, de care beneficiază în egală măsură cei ce m-au votat și cei ce nu m-au votat, lucruri cu care mă mândresc și mă voi mândri mereu! De oricâtă calomnie voi beneficia în continuare -și știu bine că voi beneficia!-, eu, ca idealist ce sunt, voi rămâne nu fericit, ci extrem de fericit pentru ce-am făcut pentru orașul meu! Mulțumesc, de asemenea, colegilor din PNL, cu care chiar am făcut echipă foarte bună! Fie ca Timișoara să aibă un viitor fericit!”, a scris, de acum, fostul primar al Timişoarei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ