Mesajul de Paște transmis de părintele Achim Vasile Baboș – video

112

Părintele Achim Vasile Baboș, de la Dumbrăviţa, a transmis un mesaj de Paşte pentru toți cei cu sau fără nădejde în Dumnezeu. Prin mesajul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, părintele Achim transmite cuvântul “învierii”, şi al începutului de viață, odată cu venirea primăverii, către toţi credincioşii. Cuvântul părintelui Achim, nu este doar pentru credincioşii din Dumbrăvița, ci către credincioşii din lumea întreagă. “Hristos a înviat! Este salutul şi vestea cea mai bună, vestea cea mai măreaţă, ce o aduce creştinismul în lume. În decursul istoriei şi a veacurilor, este că Hristos a Înviat! şi început tuturor celor din morminte s-a făcut”, spune părintele Achim.

Mulţi însă sunt neîncrezători în spusele Bibliei, şi în Învierea Domnului, încercând să ne facă mincinoşi pe cei care credem în înviere, însă biserica mărturiseşte acest lucru despre Învierea lui Hristos: ”În lume, în decursul istoriei şi a veacurilor, este că Hristos a Înviat!” El a înviat din morţi şi s-a arătat mulţimilor, s-a arătat mironosişelor, s-a arătat apostolilor, şi în ultimul rând lui Toma.

“Momentul învierii lui Hristos a fost cutremurător. Mântuitorul a pătruns prin toţi porii pietrei din mormânt, din adâncimile pământului s-a sculat şi a pătruns şi în casa unde locuiau apostolii, ceea ce demonstrează că avea un trup spiritualizat, nu mai era un trup doar material, aşa vom fi toţi oamenii care credem în Hristos”, a mai spus părintele Achim. Va veni o vreme când morţii vor ieşi afară din morminte, vor învia, se vor întoarce şi cei de pe fundul mărilor, şi cu toţii se vor prezenta în faţa judecătorului.

“Cel ce l-a aflat pe Hristos, acela a aflat veşnicia, acela trăieşte în iubire, în împăcare, în nădejdea mărinimiei lui Hristos, şi tu poţi împărăţii alături de Hristos, care se va aşeza de-a dreapta tatălui, peste 40 zile la “Înălţarea Domnului”, iar pe ucenicii săi îi va aşeza de-a dreapta sa.” a mai spus părintele Achim. Paştele, e Sărbătoarea Învierii şi a renaşterii spirituale şi o împlinire a năzuinţei, fiindcă noi trăim ca să moştenim Iubirea lui Dumnezeu şi Mărinimia Sa.

Mihaela Păunescu

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ