Mesaj nervos al lui Ciolacu pentru liberali: M-am săturat să apară tot felul de tiriplici care vin și își dau cu părerea. Nu-s pompier de serviciu

23

​Reacție nervoasă a lui Marcel Ciolacu pe tema discuțiilor din Coaliție. Nemulțumit de contrele și mesajele liberalilor privind un refuz al modificării Codului Fiscal, liderul PSD spune că s-a săturat și dacă PNL are soluții mai bune să vină cu ele și le urează succes.

Marcel Ciolacu a făcut o pledoarie pentru impozitarea progresivă, susținând totodată că „nu se mai poate continua” cu excepții fiscale de „64 de miliarde” și a vorbit despre nevoia plafonării prețului la carburanți.

„M-am săturat, eu nu sunt pompier de serviciu. Am fost pompier după două guvernari de dreaptadezastruoase. (…) M-am săturat la fiecare discuție așezată, să apară tot felul de tiriplici care vin și își dau cu părerea după ce au distrus România și să spună ce se întâmplă și cum creionează ei, cum creionează ei viitorul luminos și cât de bună este cota unică care nu mai există”, a spus Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ