Membrii unei familii de români au murit în prima zi de concediu, într-un accident teribil!

585

Sfârșit cumplit pentru o familie de români din Blaj, plecați în vacanță în Turcia. Mama, tatăl şi fiica lor au murit striviţi în microbuzul care abia îi preluase de la aeroportul din Antalya. Impactul a fost teribil, microbuzul circulând cu foarte mare viteză şi fiind practic îndoit la mijloc la impactul cu pomul.

Andreea Cătălina Ilieş, o tânără care a candidat acum doi ani la funcţia de primar al Blajului, plecase în vacanţă împreună cu părinţii ei şi soţul, cetăţean italian. Sâmbătă au aterizat în Antalya şi un microbuz i-a preluat pentru a-i transfera la hotelul din Kemer unde urmau să fie cazaţi.

Din cauza vitezei pe un drum umed, pe o ploaie torenţială, şoferul turc al microbuzului a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. Andreea Cătălina şi părinţii ei au murit pe loc. Şoferul microbuzului, soţul Andreei şi alţi trei pasageri au fost preluaţi de ambulanţe în stare critică, scrie Observator.tv.

Andreea Cătălina Ilieş avea 32 de ani, absolvise Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Universitatea din Viena, unde urma un master. Era o tânără extrem de cunoscută în comunitate şi apreciată la Blaj.

LĂSAȚI UN MESAJ