Tânără mămică, ucisă cu bestialitate. Fusese amenințată pe rețele sociale. Principalul suspect, reținut

337

O tânără în vârstă de 30 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită moartă, înjunghiată în casă, în localitatea Călinești, județul Argeș. Oamenii legii au descoperit pe trupul femeii mai multe lovituri de cuțit. Fostul soț, cu care se afla în plin proces de divorț, a fost reținut, fiind suspectul principal.

Cei care au făcut descoperirea șocantă au fost chiar părinții femeii. Tânăra, mamă a doi copii mici, avea mai multe răni pe corp.

Femeia se afla în plin proces cu soțul ei și în urmă cu două luni, aceasta ar fi anunțat Poliția că este amenințată cu moartea de către un bărbat prin mesaje pe o rețea socială, spune mama ei. Fostul soț, principalul suspect în acest caz, a fost reținut, scrie Observator.

Bărbatul cu care femeia era în divorț a fost audiat după ce oamenii legii au observat că este plin de zgârieturi pe față, dar și pe brațe.

Individul le-a spus anchetatorilor că rănile au fost provocate la locul de muncă.

Cei doi aveau o fată în vârstă de 4 ani și un băiat în vârstă de 9 ani, care și-au petrecut weekendul la bărbat acasă. Când au încercat să ia legătura cu femeia, aceasta nu a răspuns.

Părinții femeii au făcut descoperirea. Ei erau singurii care aveau cheile de la casa ei. Inițial, fostul soț a venit la ea acasă și a constatat că ușa era închisă.

Mama femeii spune că fiica ei ar fi fost amenințată cu moartea de mai multe ori pe o rețea socială. Cel care ar fi amenințat-o a făcut chiar și o plângere penală în acest caz.

Rudele și vecinii nu cred că femeia ar fi avut motive să se sinucidă.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ