Meditații gratuite pentru liceenii din Timișoara care dau BAC-ul la Matematică, oferite de Universitatea Politehnica

332
matematica

Universitatea Politehnica din Timișoara încearcă să le ofere un mic ajutor liceenilor care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat din această vară.

Astfel, reprezentanții instituției timișorene anunță că oferă, și în acest an, meditații gratuite elevilor de clasa a XII-a care susțin „examenul maturității” la Matematică.

Cursurile pregătitoare sunt organizate de către Departamentul de Matematică al UPT, în perioada 6 martie – 26 iunie, pentru potențialii săi studenți. Meditațiile se adresează tuturor elevilor interesați, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii pentru care optează.

Temele dezbătute urmează conţinutul „Culegerii de probleme pentru examenul de Bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara”, publicată la Editura Politehnica în anul 2015 și vor fi deosebit de utile atât pentru examenul de Bacalaureat cât și pentru anul I de studii.

„Cursurile de Matematică pentru potențialii studenți ai Politehnicii au devenit o tradiție. Ne bucurăm să observăm un interes deosebit din partea elevilor, care abia așteaptă să anunțăm programarea întâlnirilor. Ei își doresc să treacă cu brio exemenul de Bacalaureat și să poată deveni studenți, iar noi suntem mulțumiți știind că vom avea studenți bine pregătiți care să poată face față cerințelor universității noastre”, spune Liviu Cădariu-Brăiloiu, directorul Departamentului de Matematică.

Cursurile se vor desfăşura în fiecare duminică până la sfârșitul lunii iunie, cu excepţia duminicilor din 24 aprilie, 1 mai şi 19 iunie. Elevii sunt așteptați în amfiteatrul A101 al Facultăţii de Electrotehnică, bd. Vasile Pârvan nr. 2, între orele 10.00 şi 13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ