Medicul Virgil Musta recomandă prudență la întâlnirile în familie, odată cu Sărbătorile Pascale

34

Întâlnirile de familie, cu ocazia sărbătorilor de Paște, trebuie să fie organizate cu prudență, atrage atenția șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, Virgil Musta.

Medicul Virgil Musta susține că, în cazul în care într-o familie sunt persoane nevaccinate, cu simptome de COVID, ar fi bine să se izoleze, chiar dacă celelalte persoane sunt vaccinate.

“Noi, încetul cu încetul, trebuie să revenim la o viață normală, dar cu mai multă prudență, în sensul să evităm aglomerația acolo unde trebuie să mergem sau suntem în zone aglomerate să purtăm în continuare măști și atunci cred că nu va fi nicio problemă ca să ducem o viață normal. Atâta timp cât familiile sunt vaccinate cred că nu este o problem. La cei nevaccinați, cred că și acolo se pot întâlni dar trebuie să fie mai prudenți tocmai dacă unul dintre membrii familiei prezintă simptomatologie, e bine să se izoleze până la lămurirea diagnosticului să nu intre în colectivitate”, spune medicul Virgil Musta.

LĂSAȚI UN MESAJ