Medicul fals a fost prins într-un tren la Vama Curtici. Voia să fugă din țară

303

Matteo Politi, medicul chirurg fals care a operat zeci de oameni în mai multe clinici private din Bucureşti, a fost prins de poliţişti într-un tren, în vama Curtici, județul Arad.

Bărbatul de 38 de ani intenționa să părăsească România. El a fost prins de poliţiştii de frontieră, în această dimineaţă, la ora 06.10, într-un tren ce avea destinaţia Budapesta.

„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ