24.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 iulie 2024

Medicii rezidenţi „de nota 10” din Timişoara, recompensaţi pentru că n-au plecat în străinătate. Cine este primul pe listă

Medici rezidenţi care lucrează în spitalele de stat din Timişoara vor fi premiaţi pentru că sunt pasionaţi de profesia lor, dar şi pentru că au ales să nu plece în străinătate. Totul în cadrul campaniei „Rezident de nota 10”, care şi-a propus să premieze săptămânal câte un medic rezident care în timpul liber are activităţi demne de laudă.

Primul medic din Timişoara care va fi recompensat cu o diplomă, o insignă şi un stilou inscripţionat cu numele campaniei „Rezident de nota 10” este Vlad Neagoe, de la Clinica de Chirurgie Vasculară de la Spitalul Judeţean Timişoara. Tânărul este devotat profesiei de medic, dar şi un împătimit al artei, astfel că în timpul liber pictează şi organizează expoziţii de pictură în scop caritabil pentru copiii orfani.

Vlad Neagoe va fi premiat duminică, 7 februarie, de la ora 12.00, în Amfiteatrul A de la Spitalul Judeţean Timişoara. „Toată lumea prezentă la eveniment va putea semna pe diploma premiantului şi astfel îşi va arăta recunoştinţa faţă de medicii rezidenţi din România care au o muncă foarte grea în condiţii deplorabile şi salarii foarte mici. Se doreşte astfel încurajarea practicării medicinei în România şi oprirea exodului medicilor în străinătate„, transmit iniţiatorii campaniei „Rezident de nota 10”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :