Medic stomatolog român, acuzat că a mutilat zeci de pacienți!

2264

O româncă stomatolog a fost condamnată în Franţa după ce a mutilat peste 22 de pacienţi.

Anne-Marie Seserman, supranumită „măcelarul”, a fost condamnată la trei ani de închisoare în Franţa după ce a făcut peste 22 de victime în Coasta de Azur. Românca este acuzată că unui pacient i-a scos 10 dinţi sănătoşi, cu toate că acesta venise la cabinetul ei stomatologic pentru un incisiv cariat.

Practicile lui Anne-Marie Seserman au fost catalogate drept „masacru”, „măcel” sau „oroare” de către clienţii care au acţionat-o în instanţă pe româncă.

„Clienta mea a fost consultată pentru un incisiv. În cele din urmă, (…) doar patru dinţi au mai rămas intacţi”, a precizat avocata uneia dintre victime, potrivit Charente Libre.

Românca a mai fost acuzată că a făcut intervenţii fără anestezie, iar pacienţii au leşinat în cabinet. Mărturiile celor care au avut de suferit în urma modului în care românca a practicat meseria de stomatolog au constituit probe în instanţă.

Anne-Marie Seserman a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare. Instanţa franceză i-a interzis să mai practice meseria de stomatolog, să lucreze într-un cabinet medical sau să desfăşoare vreo activitate comercială pe teritoriul Franţei. Ea a fost obligată şi să le plătească despăgubiri tuturor victimelor, sumele variind între 400 şi 20.000 de euro, în funcţie de cât de grave au fost vătămările acestora.
sursa: www.wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ