Medic acuzat că a cărat mielul de Paște cu ambulanța. Raed Arafat a cerut anchetă

2148

Raed Arafat a cerut o anchetă în cazul unui medic palestinian din Vaslui, acuzat că a cărat cu ambulanța, înainte de Paște, un miel tranșat.

În Vinerea Mare, de dinainte de Pasti, doctorul Mohamad Awwad, din Vaslui, ar fi transportat cu ambulanța un miel tranșat, de la Spitalul Județean și până în curtea SAJ Vaslui. Au fost mai mulți martori care au văzut mașina murdară de sângele animalului, relatează vremeanouă.ro.

În fața comisiei de anchetă, aceleași persoane au declarat că nu au văzut ce era transportat în sacul respectiv. ”Le-a fost frică să recunoască, să spună adevărul”, au declarat persoane din interiorul SAJ Vaslui. Acestea au mai spus că nu de puține ori medicul Awwad îi suna pe cei din Dispecerat pe telefoanele personale, cerându-le să nu îl mai trimită pe teren pe timp de noapte, sau la cazuri care necesitau o deplasare mai lungă.

De partea cealaltă, voci din tabăra pro-Awwad au declarat că toate aceste încercări de a-l demite pe doctorul palestinian vin ca urmare a numeroaselor plângeri pe care acesta le-a făcut la DNA si DSU, prin care reclama ilegalitățile săvârșite în cadrul SAJ Vaslui de către ambulanțieri.

Semnatarii scrisorii care au produs un scandal monstru în interiorul SAJ Vaslui spun însã cã nimeni nu ar avea nimic cu doctorul Awwad dacã acesta si-ar face treaba pentru care este plãtit. “Tot ce este scris în scrisoarea aceea sunt fapte reale, concrete, care pot fi verificate. Toatã lumea din SAJ Vaslui vrea liniste, nimeni nu are nimic cu Awwad. Nu se poate sã vii la opt si un sfert la serviciu, când trebuia sã fii la 8 fãrã 20, sã ai cod rosu în oras, si tu sã stai sã te plimbi prin curtea institutiei, cu tigara în gurã si sã refuzi cazul. Au decedat oameni din cauza comportamentului lui si nu stim ce ar trebui sã se mai întâmple ca cineva sã ia mãsuri.”

Citește mai mult aici

LĂSAȚI UN MESAJ