Meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal se văd la food court-ul Iulius Mall! Nu vor lipsi nici premiile

264

În weekend, meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal se văd mai bine la Iulius Mall, în compania prietenilor şi a unei beri reci. Agenda Iulius Mall de la finalul săptămânii mai include un târg tematic, dar şi promoţii estivale.

Vino cu prietenii la meci! Berea este din partea noastră! Meciurile incendiare de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia se răcoresc cu Ursus Cooler (fără alcool), în zona amenajată în food court. Microbiştii sunt aşteptaţi să vizioneze, la mall, meciurile de pe 6, 7 şi 14 iulie, difuzate între orele 17.00 – 19.00 şi finala de pe 15 iulie, programată la ora 18.00. Iubitorii sportului rege pot vedea meciurile pe un ecran special, în food court.

Weekend-ul acesta, la parterul Iulius Mall va avea loc Târgul de Produse Naturale şi de Sănătate. De vineri până duminică inclusiv, expozanții vor prezenta produse cu numeroase proprietăți naturale și beneficii pentru o viață sănătoasă. Oferta va include miere, sucuri, gemuri și siropuri, semințe, fructe uscate, ceaiuri, remedii medicinale, cosmetice naturale, bijuterii naturale și alte propuneri ecologice.

Promoţiile estivale de la Iulius Mall continuă. Indiferent dacă vrei să fii în ton cu moda sau să-ți pregătești bagajul pentru concediu, ai acum ocazia să descoperi promoții de până la 70%, în magazinele tale preferate. Oferte tentate sunt la magazinele de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, accesorii, parfumerii, cosmetice şi multe altele. Catalogul complet este disponibil pe site-ul Iulius Mall Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ