Meci decisiv în subsolul Ligii Naționale, Timișoara – Pitești

90

BC SCM Timișoara își joacă ultima șansă de a evita penultima poziție în derby-ul retrogradarii cu BCMU Pitești de miercuri.

Șansă nesperată pentru baschetbaliștii timișoreni în finalul sezonului regulat. Alb-violeții au șansa de a ceda penultima poziție a clasamentului după ce se resemnaseră cu ideea de a intra în play-out de pe locul ocupat. Vestea că BCMU Pitești are o penalizare de 3 puncte pentru nerespectarea regimului echipei de tineret a schimbat însă datele problemei pentru BC SCM care are acum șanse reale de urca în clasament.

Despărțite de o singură victorie, cele două echipe sunt vecine în ierarhia Ligii Naționale și contracandidate directe la evitarea retrogradări. Meciul direct din penultima etapă devine așadar capital în condițiile în care ultima etapă programează meciuri grele pentru ambele teamuri.

”Este un meci esențial pentru noi, în care îmi pun mari speranțe. Piteștiul are câteva individualități de marcă, dintre care Ross cred că este unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului, dar și noi ne aflăm într-o perioadă bună. Există unele probleme medicale în lot pe care sperăm să le rezolvăm, dar oricum ne vom bate pentru fiecare minge. Și la Tg Jiu am fost aproape de un rezultat bun, chiar dacă am evoluat cu doar șapte jucători, dintre care unul a fost foarte tânărul Vlad Szekely”, a punctat antrenorul bănățenilor, Nenad Mandic.

Partida dintre cele două formații va avea loc miercuri, de la ora 18 în sala Constantin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ