Meci capital pentru șansele ACS-ului de a rămâne în Liga 1

133

Cu cea mai slabă statistică în play-out, ACS Poli își joacă vineri una dintre ultimele șanse de a rămâne în cărți la salvarea de la retrogradare. Meciul cu lanterna Juventus București este un capital pentru bănățeni: ”dacă vom învinge vom avea șanse mari să ne salvăm de la retrogradare”.

Coborâtă din nou pe penultimul loc al Ligii I, trupa timișoreană nu are o situația prea roză cu șase etape înaintea căderii cortinei. Au nevoie de puncte cât mai repede pentru a nu pierde contactul măcar cu locul ce duce la baraj ca să nu vorbim de cel care asigură menținerea în prima ligă. În aceste condiții partida cu codașa Juventus București, de vineri, se anunță una extrem de importantă.

”Va fi un meci foarte important pentru noi. Nu este un meci hotărâtor, fiindcă vor mai fi apoi încă cinci etape, dar este unul dintre cele mai importante jocuri din această perioadă. Dacă vom învinge, vom avea șanse mari să ne salvăm de la retrogradare. Băieții sunt conștienți de importanța meciului și sper să reușim un meci bun”, spune antrenorul Adrian Neaga înaintea partidei.

ACS Poli – Juventus București se joacă vineri, de la ora 17, pe arena Dan Păltinișanu și este al treilea meci consecutiv pe teren propriu pentru violeți. Până acum bilanțul acestei serii este echilibrat – o victorie și un eșec – dar pentru menținerea în prima ligă Poli are nevoie de mai multe puncte.

”Dacă nu vom bate vineri, situația s-ar complica foarte tare pentru noi, cele din față având posibilitatea să se distanțeze. Dar noi suntem foarte motivați și montați și sperăm că vom lua cele trei puncte”, a completat atacantul Octavian Drăghici.

Poli are cea mai slabă linie de clasament în play-out, doar cinci puncte obținute dintr-o victorie și două remize. Adversara de vineri a adunat dublu, 10 puncte…

 

LĂSAȚI UN MESAJ