Maternitate celebră din Timișoara, renovată din temelii. Ce schimbări majore au fost aduse.

891

Lucrările de modernizare a Maternității Bega din Timișoara s-au încheiat, a anunțat managerul Spitalului Județean, Marius Craina. Maternitatea, ce aparține de Spitalul Județean, a fost refăcută în urma unei investiții de 1,5 milioane de lei asigurată de Consiliul Județean Timiș.

Managerul Spitalului Județean din Timișoara, Marius Craina, spune că aceasta este prima intevenție majoră asupra maternității de după 1990.

“Până în anul 2015, Maternitatea Bega a Spitalului Judeţean Timişoara a beneficiat de mici retuşuri în ceea ce priveşte imaginea şi condiţiile de clinică. Din 2015, reparaţiile au însemnat o prioritate pentru conducerea unităţii sanitare, iar anul acesta maternitatea a căpătat o nouă înfăţişare, astfel încât acum putem spune că beneficiem de o clinică de obstetrică şi ginecologie modernă la cel mai înalt nivel”, a declarat Marius Craina.

Au fost efectuate lucrări de renovare şi modernizare a holurilor şi a unei părţi a saloanelor. Pentru prima oară s-a renovat şi demisolul spitalului unde vor funcţiona spaţii anexe, unitatea de transfuzii şi un compartiment de servicii de prevenire a infecţiilor nosocomiale, amenajându-se şi un salon pentru mamele însoţitoare.

sursa: radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ