Măsuri de ordine și siguranță la meciurile de fotbal

57

Miercuri, 7 iunie, jandarmii Grupării Mobile Timișoara vor fi alături de cei pasionați de fotbal și vor lua măsuri pentru asigurarea ordinii publice la competițiile sportive organizate în zona de competență, astfel:

– Pe Stadionul Michael Klein din municipiul Hunedoara se va desfășura meciul retur-finala pentru promovare în Liga a II-a de fotbal, dintre echipele CS Corvinul Hunedoara și FC ASA Unirea Ungheni.
– Pe Stadionul Mircea Chivu din municipiul Reșița se va desfășura meciul retur- finala pentru promovare în Liga a II-a de fotbal, dintre echipele CSM Reșița și CSM Deva.
Ambele partide vor începe la ora 17.30, iar suporterii vor putea intra pe stadioane începând cu ora 15.30.
Jandarmii sunt pregătiți să sprijinim participanții care își susțin echipa de fotbal favorită și îi îndrumă pe aceștia să apeleze la ei oricând consideră că este nevoie. De asemenea, pentru a preveni producerea oricărui posibil incident, se recomandă tuturor celor prezenți să nu se implice în situații care ar putea să tulbure ordinea și liniștea publică, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
„Bucurați-vă de fotbal, noi avem grijă să fiți în siguranță!” spun militarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.