Mașini dezmembrate și abandonate pe străzi sau pe spațiul verde, la Timișoara! Foto

231

Maşini abandonate, lipsa autorizaţiei de funcţionare şi parcări pe spaţiul verde. Acestea sunt doar trei dintre neregulile descoperite de poliţiştii locali din Timişoara, care au făcut controale fulger la firmele de dezmembrări auto şi la cele de vânzare de piese auto.

“Scopul acțiunii a fost acela de a lua măsurile legale în cazurile societăților care nu respectă legislația din domeniu, dar și pe cea referitoare la parcarea neregulamentară și abandonarea de autovehicule, existând numeroase sesizări de la cetățeni că în jurul acestor schroturi se află multe mașini în stare avansată de degradare”, transmite Poliţia Locală.

Au fost verificate nouă societăți comerciale de pe străzile Ion Ionescu de la Brad, Ovidiu Balea, Calea Buziașului, DN 59, Grigore Alexandrescu, Cloșca, Vuc Karadjic, Venus.

Aproape toţi cei verificaţi s-au ales cu amenzi sau somaţii.

“Au fost aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 4700 lei pentru lipsa acordului de funcționare, nerespectarea orarului, depozitarea de autovehicule dezmembrate pe domeniul public, dar și 8 autocolante autovehiculelor parcate neregulamentar pe spațiul verde și în raza indicatorului oprire interzisă, precum și 12 somații în cazul autovehiculelor abandonate. În cazul unei societăți de pe str. Vuc Karadjic s-a întocmit documentația de propunere de suspendare a activității comerciale pentru o perioadă de până la 30 de zile”, arată cifrele Poliţiei Locale .

LĂSAȚI UN MESAJ