Mașina scufundată în Dunăre a fost localizată. Noi detalii despre tragedie, descoperite de anchetatori

2831

Maşina căzută sâmbătă în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin, în care s-ar afla o familie cu doi copii, a fost localizată, declară purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Elena Tarla. Şoferul care o conducea avea permis de şapte luni.

”Cred că la următoarea scufundare scafandrii pot să dea informaţii dacă sunt sau nu persoane înăuntru”, a declarat Elena Tarla.

______________________________________________________

Update: Mașina a fost scoasă la mal de fortele de interventie, dar niciunul dintre membrii familiei nu se aflau în interiorul acesteia. Ei sunt în continuare de negăsit.

______________________________________________________

În ceea ce-l priveşte pe şoferul maşinii, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat că este vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani, care avea permis de conducere de şapte luni.

„Între el şi această familie era o relaţie de prietenie. Şoferul i-a luat de acasă pentru a merge la cumpărături la Moldova Nouă, la piaţă. Într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a căzut cu maşina în Dunăre”, a spus Cecilia Dăneţ.

Operaţiunile de căutare a maşinii căzute în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin, în care s-ar afla o familie cu doi copii, au fost reluate duminică dimineaţă, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, Elena Tarla, la operaţiuni participă echipajele ISU Caraş-Severin şi scafandri din Mehedinţi şi Argeş.

Operaţiunile de căutare a maşinii căzute în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin, au fost suspendate sâmbătă deoarece apa era foarte rece.

Maşina care a căzut în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş-Severin, se află la o adâncime de nouă metri, iar temperatura apei este de patru grade.

În autoturism s-ar afla o familie cu doi copii.

Şoferul maşinii a reuşit să se salveze, fiind transportat la spitalul din oraşul Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale.

„Din declaraţiile şoferului, se pare că în maşina condusă de el se mai aflau patru persoane. Este vorba de o familie din localitatea Sicheviţa, soţ, soţie şi doi copii. Soţul are 48 de ani, soţia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani şi un minor de trei ani. Se fac cercetări”, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

752528f7e473d94587257358fa6aedac_XL

sursă: mediafax.ro

foto: resita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ