Mașină de poliție, spulberată de TIR, în vestul țării. Două persoane, la spital

6089

Circulație închisă pe DN6, în dreptul localității Buchin din județul Caraș – Severin. Aici, a avut loc un grav accident de circulație. O mașină de poliție a fost spulberată de un TIR. Alte două autovehicule, un alt autotren și o autocamionetă, au fost implicate în accident.

„Circulația este închisă pe DN6, la Buchin, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism de poliție, o autocamionetă și 2 TIR-uri”, informează reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Din primele informații, se pare că mașina de poliție, cu numere de Teleorman, însoțea o ambulanță ce transporta un pacient la Timișoara în momentul în care a fost lovită de TIR.

Polițistul și încă o persoană au fost răniți și transportați la spital.

Circulația ar putea fi reluată în jurul orei 14:00, potrivit DRDP Timișoara.

UPDATE 1. Comunicatul IPJ Caraș – Severin
„Din primele informații, o Ambulanță care se deplasa în direcția Caransebes, transportând un bolnav psihic la un spital din județul Timiș, ar fi efectuat o manevră de depășire, intrând în coliziune cu o autoplatformă care circula pe sensul opus. Autospeciala de poliție condusă de un polițist din cadrul IPJ Teleorman, aflat în misiune de însoțire a acesteia, ar fi efectuat o manevră de depășire similară lovind frontal cu partea stângă aceeași autoplatformă, ulterior fiind proiectată într-un ansamblu TIR care circula în aceeași direcție de mers. Din accident a rezultat rănirea polițistului care a fost transportat la spital, iar în acest moment i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Traficul în zonă este restricționat temporar pentru efectuarea cercetării la fața locului”, transmit polițiștii.
UPDATE 2. Circulația pe DN6 a fost reluată în condiții normale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ