Mașină căutată în Franța, descoperită la frontieră

59

O mașină căutată de polițiștii din Franța, condusă de un român, a fost oprită la Moravița. Șoferul a declarat că nu știa că autoturismul era în radarul poliției.

„În data de 26 septembrie, la Punctul de Trecere al Frontierei Stamora-Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră un cetăţean român în vârstă de 47 de ani, la volanul unui autoturism Kia. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Franţa, la începutul acestui an”, a transmis Poliția de Frontieră.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în luna septembrie 2018, fără a avea cunoştinţă că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Maşina în valoare de aproximativ 16.000 de euro a fost indisponibilizată la sediul sectorului poliţiei de frontieră Moravița, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ