Mascații i-au luat din ,,scutece”, după un furt pe o șosea de lângă Lugoj

110

Două persoane au fost reținute, vineri, de polițiștii din Lugoj, în urma unor percheziții.

Oamenii legii au obținut mandate pentru percheziții domiciliare la Otelu Roșu, în urma unui furt, petrecut la începutul lunii, pe șoseaua de centura a municipiului Lugoj.

“La data de 31.03.2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, au efectuat trei percheziții domiciliare în orașul Otelu Roșu, din județul Caraș-Severin, la doi bărbați bănuiți de furt calificat. Două mandate de aducere au fost puse în executare.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un invertor pentru panouri solare, 4 filtre de ulei pentru autotrenuri, 4 cauciucuri și o trusă cu mai multe scule, bunuri sustrase în noaptea de 02/03.03.2023 dintr-un spațiu îngrădit, situat pe Centura municipiului Lugoj.

Cei doi indivizi, în vârstă de 35 și 38 de ani, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri. Ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Timiș. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor orașului Otelu Roșu și al luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Caras-Severin.”, a anunțat IPJ Timiș.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.

Sursa: https://lugojinfo.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ