Masca de protecție verde, obligatorie la Ceau, Cinema!

57

Dacă e sezonul lubeniței zemoase, atunci cinefilii din Banat știu că se apropie regalul de filme bune. Adică începe „Ceau, Cinema!” ca în toți anii, doar că de data aceasta, adaptat la vremurile pe care le trăim. Pentru a nu întâmpina probleme, trebuie respectate niște regului mai stricte.

Ca totul să fie mai suportabil a fost conceput un regulament „de virus” însoțit de ilustrații vesele. Până și Celebrul Zorro purta mască!

Iată se spun organizatorii despre această ediție.

Dacă veniți la Ceau, Cinema – Festival de buzunar, citiți ghidul spectatorului înainte, să ne bucurăm în siguranță de filme!

Dragii noștri,
Pentru a ne bucura deplin și în siguranță de câteva seri de film în aer liber, avem câteva recomandări și informații utile de care vă rugăm să țineți cont dacă veniți la Ceau, Cinema!
1. Comedia e importantă, dar luăm foarte în serios respectarea regulilor, pentru siguranța tuturor. Păstrăm distanța față de ceilalți, pentru a putea rămâne apropiați de marele ecran și de cinematografia europeană.
2. Râdem, glumim, dar nu se intră în incintă cu temperatură 37.3 sau mai mare. Sau cu alte simptome de infecție respiratorie.
3. Purtarea măștii e obligatorie pe toată durata evenimentului. Nu uitați, și Zorro purta mască.
4. Deși tema ediției e comedia, micii vampiri și-au cam anunțat prezența odată cu lăsarea întunericului. Vă recomandăm protecția cu ustur… loțiuni și alte soluții anti-țânțari, pentru a nu fi bâzâiți în timpul filmului.
5. Anul acesta nu funcționează niciun bar în interiorul celor două spații principale de proiecție, așadar vă recomandăm să veniți cu apa la dumneavoastră. Mișcările de du-te vino până la non-stop-ul din Centru nu sunt indicate, pentru că va trebui să reluați procedura de acces în spațiu (anul acesta nu putem avea brățări de acces, iar biletul electronic, odată scanat, nu poate fi validat din nou).
6. Legat de acces, vă recomandăm biletele electronice pe iaBilet pentru a evita aglomerația la intrare (https://www.iabilet.ro/bilete-festivalul-ceau-cinema-editia-a-7-a-56973/). De asemenea, trebuie respectate fluxurile de intrare – evacuare. Accesul se va putea face cu o oră înainte de fiecare proiecție din program.
7. Am îndrăznit să organizăm ediția a șaptea chiar și în aceste condiții logistice mai complicate, pentru că știm că publicul nostru este în primul rând un partener. Știm că înțelegeți numărul limitat de locuri. Sperăm că veți înțelege și eventualele modificări din program în caz că vom fi obligați de condițiile meteo (recuperarea banilor pe biletele electronice se poate face prin contactarea echipei Iabilet, la contact@iabilet.ro).

Mulți ne-ați scris în mijlocul pandemiei și ne-ați încurajat să facem festivalul. Așadar, se întâmplă mai ales datorită dumneavoastră. Contăm în continuare pe acest sprijin. Cu calm și înțelegere reciprocă vom trece cu bine peste orice situație ar apărea. Vă asigurăm de întreaga noastră deschidere (și că nu ne-am pierdut simțul umorului).

Detalii privin măsurile de siguranță, aici. Posterele au fost desenate de Benedek Levente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ