Masă caldă pentru preșcolari și elevi! Ce sumă alocă guvernanții

123

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de promulgare a legii pentru aprobarea unei OUG 92/2017 prin care preşcolarii şi elevii din 50 de şcoli de stat vor primi gratuit o masă caldă pe zi, în limita valorii de 7 lei per elev, inclusiv TVA.

„Art 1 – (1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă şi până la sfârşitul anului şcolar 2017-2018, în perioada desfăşurării activităţii didactice, preşcolarilor şi elevilor înmatriculaţi în cele 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, denumite în continuare unităţi-pilot, li se acordă, cu titlul gratuit, un suport alimentar, constând într-un pachet alimentar sau într-o masă caldă pe zi, în limita unei valori zilnice de 7 lei/beneficiar, inclusiv taxa pe valoare adăugată”, se arată în textul legii de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului adoptată de Parlament.

Un alt decret semnat de şeful statului este cel privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 108/2017 privind prorogarea unui termen, informează Administraţia Prezidenţială.

sursa: zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ