Mărul discordiei pe ferestrele Primăriei Vechi-VIDEO

496

Un nou motiv de divergențe a apărut în ograda politicienilor timișeni. Formațiunea condusă la nivel local de Petru Ehegartner acuză Poliția Locală de implicarea în jocuri politicianiste sau chiar oculte.

Alianța liberalo-democrată a reușit să pună bazele unei biblioteci deschisă tuturor. Aceasta se află în fostul sediu al Partidului Conservator din Piața Libertății. După fuziunea celor două entități, birourile le-au revenit în mod firesc. Au și găsit repede un scop nobil localului, invitând tineretul la lectură şi studiu.

Totul ar fi rămas la nivel de frumoase inițiative dacă nu se precipitau unele lucruri.
Recent au fost acoperite patru din ferestrele etajului unu din Primăria Veche, unde-și au așezământul cultural, cu foliii inscripționate cu sigla partidului și numele bibliotecii. Conform părerii lui Ehegartner și a consilierului local Nistor Geană, au cerut informațiile necesare de la Primărie. La nivel verbal au fost asigurați că nu este nici o problemă. Că doar acoperă nişte geamuri și nu e campanie electorală. Ba mai mult au și fost taxați cu o sumă de bani pentru postarea afișelor.

După câteva zile reprezentanţi ai poliției locale au descins „ca un comando” cerând imperativ înlăturarea afişelor. Dar se pare ca au dat și o amendă. De aici până la acuzații reciproce nu a ramas decât un mic pas.

Întrebarea rămasă fără răspuns, este de moralitatea încasării unei sume de bani dacă tot e ilegală afișarea foliilor buclucașe cu sigla de partid.

La cațiva pași distanță tronează o altă inscripție a altui partid, pe care nimeni nu o vede. Sau dacă nu mai reprezintă mare lucru în plan politic atunci poți pune orice litere colorate pe pereți?

LĂSAȚI UN MESAJ