Mărturia unei femei din Belgia, după ce și-a văzut tatăl ținut gol pe holuri, printre pacienții din Spitalul din Reșița

1569

O femeie care trăiește în Belgia a trăit un adevărat șoc după ce, urmărind pe internet imagini de la Spitalul din Reșița, l-a văzut pe tatăl ei printre pacienții ținuți goi pe holuri. Femeia spune că bătrânul, care între timp a murit, se dusese la spital pentru o problemă la picior și a fost diagnosticat cu coronavirus. Până acum, ea nu a știut în ce condiții fusese tratat tatăl său.

O femeie care locuiește în Belgia a văzut imaginile pe internet și a aflat cu stupoare cum a fost tratat de Covid tatăl său, care a murit între timp. „Când am văzut în ce condiții sunt acolo eu tot am dat, am dat și când o dată mi-a apărut tata, că e ăla care stă pe coridor jos, dacă ați văzut imaginile, ăla este tata. Vai, când l-am văzut mi s-a oprit respirația pur și simplu nu am mai putut”, povestește Elena Pelepcu.

Bărbatul de 77 de ani a mers la spital pentru o problemă la picior. A fost diagnosticat cu coronavirus și internat, însă modul în care a fost tratat iese abia acum la iveală: „Atunci am fos la pământ, pur și simplu toată noaptea nu am dormit sunt epuizată.”

DSP Caraș Severin va face un control ca să vadă în ce condiții sunt îngrijiți pacienții. Autoritățile județene iau în calcul și demiterea din funcție a managerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.