Mărţişoare în scop caritabil, de la Crucea Roşie

536

Crucea Roşie din Deva, judeţul Hunedoara, organizează un eveniment inedit. Voluntarii vând mărţişoare pentru a strange bani pentru scopuri caritabile. Pe toată durata weekendului, precum şi luni, 29 februarie, voluntarii se vor afla în mai multe puncte din oraş pentru a vinde simbolurile primăverii. Mărţişoarele nu au preţuri stabilite, fiecare cumpărător putând să plătească cât consider de cuviinţă.

“Crucea Roşie Deva demarează o acţiune de sezon denumită „Un mărţişor pentru deveni!”, în perioada 26- 29 februarie, zilnic, între orele 10.00 şi 17.00. Proiectul implică confecţionarea şi recondiţionarea mărţişoarelor ce vor fi expuse în două puncte centrale din municipiul Deva (în faţa Spitalului Municipal şi „la Cal”, în Piaţa Victoriei). Doritorii vor plăti cât consideră de cuviinţă, sub formă de donaţie, banii fiind introduşi în urne”, transmite Crucea Roşie Deva.

Campania „Un mărţişor pentru deveni!” se va încheia cu un concert caritabil susţinut de trupa folk-rock „Pragu’ de Sus” la „Old House” Deva, în data de 1 martie 2016, de la ora 20.00. Preţul unui bilet este de 25 lei. Fondurile obţinute în urma acestei campanii vor fi folosite pentru a susţine proiectele sociale ale Crucii Roşii Deva, derularea binecunoscutului concurs Sanitarii Pricepuţi, precum şi iniţierea unor programe de educaţie sanitară pentru ciclurile primare.

LĂSAȚI UN MESAJ