Garajele au dispărut, modernizarea poate începe! Robu promite reabilitare pe strada Uranus-VIDEO

790

Garajele de pe strada Uranus au fost, toate, demolate. Acum, primarul oraşului, Nicolae Robu, promite reabilitarea străzii. Nu este un obiectiv cuprins în planul de investiţii pe anul acesta, însă lucrările vor fi realizate pe bugetul compartimetului de reparaţii şi vor fi efectuate de Societatea de Drumuri Municipale, cea care a semnat contactul pentru întreţinerea străzilor din Timişoara.

„Proprietarii de garaje au înţeles că oraşul tebuie să se modernizeze şi nu au continuat un litigiu pe acest subiect. De luni, SDM intră să înceapă amenajarea străzii. Vom face astfel ca atunci când se termină modernizarea Parcului Pădurice să fie gata şi amenajarea străzii Uranus. Acum este acolo o mizerie de nedescris. Imaginea aceea de lumea a treia a dispărut. Eu le-am promis oamenilor, că de îndată ce dispar garajele, încep lucrările. Eu am promis că încep din 1 martie. Iată că având un an bisect vom începe amenajarea străzii în 29 februarie”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Lângă strada Uranus se află Parcul Pădurice, aflat în modernizare încă de anul trecut. Autorităţile investesc aici 1,2 milioane de euro, iar lucrările vor fi gata în această primăvară.

LĂSAȚI UN MESAJ