Marcel Vela: Marea realizare a CJ Caraș-Severin a fost făcută cu ruleta și metrul pe ”frumoasele” drumuri ale județului

154

Senatorul PNL, Marcel Vela, a criticat dur, într-o conferință de presă, activitatea Consiliului Județean Caraș-Severin condus de psd-istul Silviu Hurduzeu. Președintele PNL nu s-a sfiit să ironizeze realizările din ultimul an ale forului județean condus de opoziție, prin activitățile făcute cu ruleta și metrul pe drumurile județului.

”Într-un an de zile, nici Guvernul, nici Consiliul Județean nu au prea făcut mare lucru. Marea realizare este faptul că într-un an de zile conducerea județului, și îmi și imaginam conducerea Consiliului Județean cu ruleta și cu metru pe drumurile ”frumoase” ale județului mergând la intabulare și la cadastrare, aceasta este marea realizare! Eu înțeleg că intabularea și cadastrarea au fost făcute de trei firme care au avut salariați și ele au măsurat drumurile și le-au intabulat, nu conducerea CJ”, a precizat Marcel Vela.

După opinia senatorului liber, în cele 365 de zile conducerea județului ar fi avut disponibilitatea de timp, energie și imaginație pentru a demara și alte inițiative utile în Caraș-Severin. În acest sens Vela a venit și cu câteva idei care ar fi putut să prindă contur în toată această perioadă.

”De exemplu, puteau să facă, având în vedere că au avut susținere guvernamentală, la București, cu premier din Caraș-Severin, puteau să treacă de la Consiliul Județean niște drumuri la Ministerul Transporturilor ca să creeze acele axe de transport care să lege cele două județe, Caraș și Severin din 1968, între ele, și finanțările să vină de la Ministerul Transporturilor, pe proiecte concrete, SF-uri concrete, finanțări concrete, astfel încât drumurile să treacă dintr-o clasificare în alta, mai largi, mai mari, mai frumoase, care să suporte tonaj mai mare, astfel încât să legi Moldova Nouă de Iablanița pe un drum reabilitat, reamenajat, care dă în viitoarea A6 ce va trece de la Caransebeș la Herculane, oamenii să meargă spre Bigăr sau alte zone”, a explicat Marcel Vela.

Președintele dreptei cărășene a precizat că într-o viitoare conferință de presă nu se va mai axa pe ce nu au făcut cei din Consiliul Județean și va arăta ce au făcut prost și grav legat de dezvoltarea județului.

LĂSAȚI UN MESAJ