Marcaje noi pe autostrada Timișoara – Lugoj. Restricții de circulație!

47

În această săptămână, pe autostrada Timișoara – Lugoj se circulă cu restricții. O firmă specializată face noi marcaje pe asfalt. Astfel, în zonele unde se muncește, traficul se va desfășura pe o singură bandă.

”Până vineri, pe autostrada #A1, între nodurile Remetea Mare și Giarmata (jud. Timiș) se execută lucrări de marcaje rutiere. Din acest motiv, pe sectoarele unde se află echipele societății contractate pentru această activitate se va circula cu devieri pe o singură bandă. Marcajele se aplică până la ora 18, pe ambele sensuri ale autostrăzii”, transmite DRDP Timișoara.

Lotul 1 din autostrada Timișoara – Lugoj, unde se fac marcajele, are 9,5 kilometri și a fost deschis circulației la finalul anului 2012.

Marcaje rutiere pe autostrada A1

Până vineri, pe autostrada #A1, între nodurile Remetea Mare și Giarmata (jud. Timiș), se execută lucrări de marcaje rutiere. Din acest motiv, pe sectoarele unde se află echipele societății contractate pentru această activitate se va circula cu devieri pe o singură bandă. Marcajele se aplică până la ora 18, pe ambele sensuri ale autostrăzii. Circulați cu prudență!

Publicată de DRDP Timişoara pe Miercuri, 12 Septembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ