Managerul unui spital din Banat a fost demis!

497

Mihaela Popovici nu mai este, începând de astăzi, managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș. Decizia a fost luată membrii Consiliului de Administrație al unității spitalicești, reuniți astăzi în ședință.

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borceana precizat că la momentul numirii Mihaelei Popovici în funcția de conducere a unității spitalicești, aceasta și-a dat acordul în scris în privința finalizării până în luna decembrie, a unui curs de management sanitar, curs necesar pentru ocuparea postului. Surpriza a venit însă atunci când administrația locală a solicitat din partea instituției de învățământ o dovadă a absolvirii acestui curs de către Mihaela Popovici și a primit în schimb o informare conform căreia acesta nu doar că nu a finalizat cursul, dar nici măcar nu era înscrisă la acesta.

O altă cauză care a condus la demiterea Mihaelei Popovici a fost lipsa eficientizării unității sanitare din punct de vedere financiar, Felix Borcean declarând că o astfel de unitate nu poate funcționa doar din alocările financiare ale Primăriei Caransebeș.

Citește mai mult pe reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ