Mamă și fiu, dispăruți. Dacă i-ați văzut, sunați la 112

60

O femeie și un minor din localitatea Honorici, Timiș au fost dați dispăruți de către capul familiei. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor, în vârstă de 16 ani, și a unei femei în vârstă de 34 de ani, dispăruți de pe raza localității Honorici, județul Timiș.

Semnalmente: înălțime 1.60-1.65 m, 60-65 kg, păr șaten cu șuvițe blonde, ochii negri, ten alb. La data dispariției, femeia purta un tricou roșu și pantaloni scurți, gri și șlapi colorați. De asemenea, la data de 14 august a.c., în jurul orei 04.00, Trocan Nicolae Petronel ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Honorici, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1.50-1.60 m, 50-55 kg, păr șaten, ochii căprui, ten alb. La data dispariției, minorul purta un tricou negru și pantaloni de trening gri”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ