Maia Mălăncuş a câştigat Vocea României Junior

605

Maia Mălăncuş, care a cucerit publicul cu vocea ei senzaţională şi atitudinea de star rock, e marea câştigătoare a primei ediţii a concursului Vocea României Junior şi a premiului de 50.000 de euro.

Maia Mălăncuş a impresionat încă de la început, când a reuşit să întoarcă toate scaunele juraţilor cu o interpretare electrizantă a piesei „Bang Bang”. Juraţii ar fi fost în stare de orice pentru a o avea în echipa.

„Ai şanse foarte mari să întreci antrenorii de aici”, a fost complimentul pe care i l-a făcut Marius Moga.

Andra şi-a dorit-o atât de mult pe Maia în echipa, încât a încercat să facă şpagatul, pentru a o convinge să o aleagă drept antrenoare. „Niciodată n-am făcut şpagatul şi pentru tine m-am chinuit”, i-a spus Andra.

La final, Maia l-a ales pe Marius Moga să-i fie antrenor. Iar alegerea s-a dovedit a fi inspirată. Pas cu pas, a ajuns până în finala competiţiei, unde s-a „duelat” cu Karina Ştefan, din echipa Andra, şi cu Andrei Ciurez, din echipa Innei.

Marius Moga a mizat pe Maia şi pe calităţile ei vocale încă de când a cunoscut-o şi a reuşit să aducă în echipa sa marele trofeu! A avut încredere în micuţa Maia încă din etapa audiţiilor pe nevăzute, cei doi s-au înţeles perfect în timpul competiţiei, au ales melodii care i-au pus fetiţei în valoare calităţile vocale impresionante şi au creat momente memorabile la Vocea României Junior!

Maia a reuşit de fiecare dată să ajungă la sufletul publicului şi să încânte antrenorii. Extrem de fericită că a câştigat competiţia, ea a declarat: ”Sunt foarte fericită! Îi mulţumesc pe această cale lui Marius Moga pentru încredere şi susţinere. Sunt bucuroasă şi zâmbesc încontinuu şi mai ales atunci când pot aduce bucuria pe feţele oamenilor prin muzică, dans şi teatru. Şi, da, zâmbesc ştiind că am ajuns aici, pe scenă de la Vocea României Junior!”.

„Sunt foarte bucuros că Maia este câştigătoarea primului sezon Vocea României Junior şi sunt mândru că m-a ales să îi fiu antrenor! Are o putere incredibilă şi pe cât de talentată şi carismatică e, pe atât e de muncitoare. Am avut o echipă extraordinară şi cred că e timpul ca mai mulţi copii să lanseze piese originale, adaptate vârstei lor, dar îndrăzneţe. Mulţumesc Andra şi INNA, a fost un prim sezon Vocea României Junior minunat alături de voi!”, a scris Marius Moga pe Facebook, imediat după încheierea show-ului.

Maia Malancus are 9 ani şi cântă de la vârstă de 6 ani. A participat la mai multe festivaluri de profil din ţară şi a fost susţinută întotdeauna de părinţi şi bunici. Mereu şi-a dorit să fie aplaudată de public şi să impresioneze cu vocea ei extraordinară, dar şi cu calităţile actoriceşti. Pe lângă canto, Maia a obţinut de-a lungul timpului foarte multe premii la vioara, balet şi teatru şi îşi doreşte să devină un artist internaţional apreciat.

În etapa audiţiilor pe nevăzute, Maia a cântat melodia „Bang, bang”, iar timbrul ei vocal special i-a cucerit pe antrenori. Andra, Moga şi INNA au luptat atunci minute în şir pentru ea, însă alegerea a fost foarte simplă deoarece îşi dorea să ajungă în echipa Moga.

Confruntările au reprezentat un moment extrem de dificil pentru Moga, care a fost nevoit să renunţe la alte voci bune, însă alegerea lui a fost Maia. Micuţa a cântat piesa „Tot mai sus” şi a impresionat încă o dată cu vocea ei, dar şi cu atitudinea de pe scenă, fericirea şi energia debordantă.

În finală, Maia a prezentat trei momente fascinante. Împreună cu What’s Up, micuţa a cântat piesă „K la meteo”, iar alături de antrenorul ei, Marius Moga, a interpretat melodia „Pe barba mea”. Câştigătoarea primului sezon Vocea României Junior a încheiat competiţia în forţă şi a cântat melodia „Girl on fire”.

LĂSAȚI UN MESAJ