Mai sunt puține ore până la „Concertul pentru Timișoara”

333

O mulțime de timișoreni ce au trecut sâmbătă seara sau duminică, devreme, prin piața Libertății au putut vedea pregătire ample pentru un eveniment. Pentru cine încă nu a aflat, azi, de la ora 15, începe un mare concert rock ce se va întinde pe parcursul a mai multor ore, până târziu în noapte.

La inițiativa compozitorului Ilie Stepan, nu mai puțin de 14 trupe muzicale vor urca pe scenă pentru a participa la un concert caritabil. Toți banii adunați cu acest prilej vor merge spre reparațiile necesare la imobilele ce au suferit pagube serioase. Muzicienii s-au unit pentru a îndrepta urmările dezastrului si să susțină un concert rock maraton de o calitate deosebită pentru sinistrații timișoreni.

Oricine ar dori să-i audă și revadă pe idolii lor de la Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBit, Meltingdice, Within the Nova, Faceplant, Rock Abil și All Friends Band, pot veni în piața Libertății și doar pentru 50 de lei vor avea multe ore de muzică.

„Vă aștept duminică, 8 octombrie la „CONCERTUL PENTRU TIMISOARA” , alături de marile nume ale muzicii rock timișorene și implicit naționale, să fim ÎMPREUNĂ în efortul nostru comun de a ajuta orașul pe care-l iubim și, care a fost atât de greu încercat. Veniți să fim ÎMPREUNĂ pentru Timisoara!”, cheamă publicul veșnic tânărul Ilie Stepan, organizatorul evenimentului.

concert timisoara1

LĂSAȚI UN MESAJ