Mai multe cupluri din Vestul au trăit momente de basm, la Castelul Corvinilor

155

Zi cu totul specială, anul acesta, de Dragobete, pentru hunedoreni și nu numai. Asta, pentru că au fost invitați la Castelul Corvinilor, unde au avut posibilitatea de a se căsători „de probă”, în cadrul unei ceremonii oficiate de primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, scrie servuspress.ro.

„Au răspuns invitației mai multe cupluri de curajoși, între care unul din Suedia și altul din Grecia. Mireasa grecoaică era chiar din Parga, oraș înfrățit cu Hunedoara. Primul cuplu care a avut curajul să spună „Da” a venit tocmai din Suedia. Toți cei care și-au unit destinele pentru o zi, nu au mai plătit intrarea la castel. Ne-am propus ca prin acest eveniment, organizat pentru prima dată în municipiul de pe Cerna, să promovăm în rândurile tinerilor sărbătoarea românească a iubirii, dar şi potenţialul turistic al Castelului Corvinilor”, a declarat edilul-șef al urbei, Dan Bobouțanu.

„Mirele” din Grecia a rămas „mut” de uimire, declarând că „nu mă așteptam la o astfel de surpriză. Nu credeam că mi se poate întâmpla mie așa ceva, venind în vizită la acest castel. A fost o zi minunată, pe care nu o voi uita niciodată”.

Sursa text + foto: servuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ