Mai bine mai târziu… ! Mâine ar trebui să fie daţi în folosinţă cei 15 kilometri de autostradă promişi săptămâna trecută

1703

Şoferii ar trebui să primească un cadou, mâine, 20 decembrie. Potrivit şefului de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi a ministrului Transporturilor, în zona de vest ar urma să fie daţi în folosinţă 15 kilometri de autostradă proaspăt realizaţi.

Este vorba despre o porţiune din lotul 2 al tronsonului de autostradă Lugoj – Deva, cuprinşi între nodul rutier existent la Traian Vuia şi cel nou construit la Margina.

Deşi iniţial s-a vorbit despre 15 decembrie ca dată de inaugurare, lucrările nu au fost finalizate. Încă se face inspecţia tehnică.

„La lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, pe sectorul Dumbrava – Margina se execută ultimele lucrări pentru amenajarea nodului rutier de la Margina. De asemenea, se lucrează la finalizarea lucrărilor de semnalizare verticală şi orizontală – marcaje, table indicatoare. La solicitarea antreprenorului general privind recepţia şi, implicit, deschiderea celor 15 km de autostradă, am dispus ca în perioada imediat următoare să se efectueze inspecţia tehnică”, a declarat Cătălin Homor, directorul CNAIR.

Lotul 2 din tronsonul Lugoj-Deva are 28 de kilometri, dar ei nu vor fi finalizaţi decât anul viitor. Investiţia se ridică la 562.730.583 de lei fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ