”Magicianul” Robu ne arată cum a făcut să ”dispară” podul de la Popa Șapcă!

307

Așa cum a anunțat primarul Nicolae Robu, ieri a început demolarea podului de cale ferată de la Popa Șapcă, traficul feroviar fiind întrerupt pentru o săptămână, până la finalizarea noului pod.

În cursul serii de luni, podul a fost demolat complet, evenimentul fiind relatat de edilul șef al Timișoarei: ”Ei bine, printr-o mobilizare de forțe exemplară, el a dispărut complet în cursul zilei de ieri, după cca 12 ore de intervenții. Tot ieri, înspre miezul nopții, au început săpăturile în vederea construcției pasajului nou. Vă reamintesc, până în 27.08.2017, pasajul nou trebuie să fie gata, pentru ca din 28.08.2017 să poată fi reluat traficul feroviar. Prima poză vă arată fostul pasaj, iar a doua, ce-a rămas în locul lui spre sfârșitul zilei de ieri!”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. A te lăuda cu o distrugere este aberant, dar acest lucru s-a petrecut și în ceea ce a fost – timp de peste 155 de ani – o emblemă în Timișoara ce a meritat multă vreme a fi socotită Orașul parcurilor: distrugerea deliciosului scuar din Piața Libertății, loc identitar devenit o jale penibilă, absurdă, producătoare de modificări ale calității aerului și ale chipului urbanistic firesc al orașului. A NIMICI ISTORIA, CUM ESTE CAZUL PIEȚEI LIBERTĂȚII ESTE DE NEIERTAT. Întreb, din nou, când va exista, acolo, un bust al gloriosului împărat Marcus Ulpius Traianus, în pandant cu bustul gloriosului rege Decebal (și acesta jenându-l puternic pe prim-edilul Timișoarei, la un moment dat? Castelul Huniazilor în ce mileniu va fi redeschis? Halal evenimente de presă”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.