Moartea lui Mădălin Grigore, tânărul de doar 21 de ani din Arad, lasă în urmă numeroase semne de întrebare

2509

S-a stins la doar 21 de ani, iar prietenii și rudele lui sunt în stare de șoc. Doar trei zile a durat suferința lui Mădălin Grigore, băiatul de 21 de ani care era angajat în Arad la o pizzerie. Sâmbătă noaptea petrecea Revelionul în fața Primăriei Arad admirând spectacolul de artificii. Duminică seara s-a simțit rău, îl durea gâtul și avea frisoane. În noaptea de marți spre miercuri a murit într-un salon al secției ATI de la Spitalul Județean din Arad.

De ce a murit Mădălin? Este întrebarea care a apărut cel mai des pe buzele prietenilor lui, pe cea ale rudelor sale, dar și în spațiul virtual, acolo unde miile de persoane care au citit despre această tragedie întrebau care este cauza morții.

Vă prezentăm mai jos poziția oficială a Spitalului Clinic Județean Arad:

„În timpul spitalizării prezintă: insuficiență respiratorie acută, hemoptizie, leucopenie marcată, radiologic plămânul drept cu leziuni de condensare. La autopsia anatomo-patologică macroscopic s-a constatat: traheo-bronșită ulcerativă, plămânul drept cu leziuni de condensare și abcese subpleurale. Sub rezerva rezultatelor histopatologice (diagnostic microscopic):  o formă rară de pneumonie cu alveolită hemoragică. Dupa primirea rezultatelor histopatologice cazul va fi discutat in Comisia de analiza a deceselor” (Corina Crişan, director medical al Spitalului Judeţean Arad)

Mădălin Grigore era o persoană cu analizele la zi, analize care au ieșit foarte bine inclusiv în luna decembrie. „Noi trimitem tot personalul, periodic, să își facă analizele”, spune Elena Bodri, unul dintre proprietarii pizzeriei la care lucre băiatul. „În luna mai și-a făcut analizele la plămâni și au ieșit foarte bine. Apoi în luna decembrie, Mădălin și colegii lui și-au făcut analizele de sânge. Din nou au ieșit foarte bine. Regretăm moartea lui Mădălin. Lucra la noi de doi ani. Acum așteptăm și noi rezultatele autopsiei care am înțeles că durează două săptămâni”, a continuat Elena Bodri.

Citește continuarea AICI 

Citeşte şi: O moarte misterioasă în vestul ţării!

LĂSAȚI UN MESAJ