Lupta împotriva hoţilor din buzunare din tramvaie continuă. Profilul a 3 dintre răufăcători

11109

Cristian Brâncovan a ajuns celebru în Timişoara şi pe Facebook datorită acţiunilor sale împotriva hoţilor care dau lovitură după lovitură în mijloacele de transport din Timişoara. După ce la începutul lunii acesta a făcut şi un protest în staţia RATT din Piaţa Timişoara 700, acum postează regulat pe reţeua de socializare pozele şi profilurilor mai multor hoţi.
Potrivit postării lui Cristian Brâncovan, acesta a identificat 3 noi hoţi. Mai jos vedeţi profilul lor.

mailat-samuel„MAILAT SAMUEL
– dosar 276/55/2014 – Judecatoria Arad – 28.01.2014- condamnare 2 ani pentru complicitate la furt calificat, alaturi de Rusu Maria (furt calificat), Fercovici Frusina si Mailat Cornelia
– Curtea de Apel Timisoara admite apelul inculpatilor (prin modificarea codului penal privind împăcarea părţilor – toată munca poliţiştilor arădeni devine inutilă). Se dispune încetarea procesului penal şi eliberarea de îndată a inculpaţilor (26.03.2014)
– odată eliberat din arest se mută alături de restul grupului în Timişoara
– cu domiciliul declarat în Vinga (jud. Arad)”

cirpaci-alin„CÎRPACI ALIN
– În curs de actualizare
– domiciliat în Timişoara”

pap-sandor„PAP ȘANDOR
– trimis în judecată pentru furt, în stare de libertate, în dosarul 28145/325/2015, alaturi de ISTVAN GHEORGHE, reprezentaţi de avocatul Costescu Cezara, angajată de infractori, şi care a cerut deja ridicarea interdicţiei (teoretice) de a lua legătura cu victimele în vederea împăcării, cerere acceptata de instanta. În cazul în care victima nu cedează presiunilor, ar urma ca la termenul următor să fie audiaţi martorii.
– fiind alcoolic, dacă nu „operează” împreună cu grupul, atunci îl găsiţi în cele mai infecte bodegi din Piaţa Maria şi Piaţa Bălcescu
– domiciliat în Timişoara”

În urma protestelor lui Cristian Brâncovan, poliţiştii locali au intensificat controalele în tramvaie, dar fenomenul este departe de a fi ţinut sub control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.