Lupta cu traficanţii de ţigări, un nou episod, în Piaţa Iosefin

1205

Un traficant şi un vânzător au fost prinşi în flagrant de jandarmii timişoreni, pe timpul tranzacţionării a 350 de pachete de ţigări de contrabandă, în Piaţa Iosefin din municipiul Timişoara.

Ca urmare a acțiunii punctuale desfăşurate pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit de produse accizabile şi contrafăcute în zona pieţei Iosefin din Timişoara, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au depistat în flagrant, doi bărbaţi care tranzacţionau 7.000 de ţigarete de contrabandă, ţigări care urmau să fie distribuite în piaţă, la vânzare.

Persoanele în cauză, T.C. – 62 de ani şi M.V. – 67 de ani au fost conduse la sediul unităţii de jandarmi, unde a fost reţinută întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 3500 lei şi s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă, bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Dosarele întocmite pe numele celor doi bărbaţi au fost predate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ