Lume, lumeee! Hai la forță de muncă specială necalificată…

477

Centrul Educativ Buziaș pune la dispoziția persoanelor fizice și juridice, în condiții foarte avantajoase, forță de muncă specială necalificată, pentru executarea diverselor nevoi edilitare sau diferitelor lucrări în domeniul construcțiilor, agriculturii, săpături, etc.

Numărul persoanelor  disponibile pentru a efectua diferite munci necalificate este de treizeci de persoane internate, aceștia putând lucra ca și grup compact sau în grupuri mai  mici, în funcție de solicitarea beneficiarului.

Folosirea forţei de muncă speciale prezintă numeroase avantaje, dintre care Centrul Educativ Buziaș enumeră:
– se elimină plata contribuţiilor suplimentare, care se plătesc în mod curent pentru un angajat ( CAS, şomaj, sănătate, cărţi de muncă, fond de risc, etc.),;
– se elimină problemele generate de legislaţia muncii ( concedii de odihnă, concedii medicale, contract colectiv de muncă, libere pentru nevoi personale, ore suplimentare etc.);
– în caz de intemperii sau alte probleme ce pot sista temporar activitatea beneficiarului  poate fi sistat  temporar şi lucrul cu persoanele internate, fără a angaja beneficiarul in cheltuieli suplimentare, (se plăteşte doar timpul lucrat), comparativ cu un salariat la care intervine obligativitatea plății salariale, indiferent de condițiile meteorologice sau alte probleme de incapacitate, care nu i se datorează;.
– clauzele contractuale sunt negociabile în funcţie de efectivele utilizate, perioade de plată, distanţă, tipul de lucrări etc.;
– tariful orar este negociabil.

Participarea tinerilor internați la activități de acest gen, contribuie la dezvoltarea și exersarea abilităților necesare ulterior punerii în libertate, constituie un stimulent în schimbarea comportamentală (doar tinerii cu un comportament constant pozitiv pot presta activități lucrative în comunitate) și oferă totodată, celor implicati, sentimentul de apartenență la societatea civilă și satisfacția câștigului financiar din muncă onestă.

Persoanele interesate se pot adresa pentru detalii și pentru încheierea unui contract între părți, la sediul Centrului Educativ din Buziaș, str. Florilor, nr. 14, de luni până vineri între orele 08,00- 15,00.

LĂSAȚI UN MESAJ