Lugojul, sursă de contrabandă pentru întreg Banatul

313

În această dimineaţă, poliţiştii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș împreună cu polițiștii municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza județelor Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin,  la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Activităţile vizau probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza localității Nădrag, țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitățile desfășurate vizează 7 persoane cu vârste cuprinse între 32 și 67 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor, la locuințele  celor in cauza, polițiștii au descoperit peste 23.000 de țigarete care au fost ridicate în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ