Ludovic Orban, prima reacție după ce a fost contestat de mai mulți lideri PNL

58
Președintele PNL Ludovic Orban a avut marți prima reacție după valul de contestări deschis duminică seara de prim-vicepreședintele Rareș Bogdan. Ludovic Orban a mai declarat că, până la congresul care va avea loc în toamnă, el va conduce partidul, însă nu a decis dacă va mai candida sau nu.
„Preşedintele PNL este cel ales de Congres. PNL a avut un Congres în 2017 şi va avea un Congres în cursul acestui an. Până la acest Congres eu sunt preşedinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat voi anunţa. Cred că orice problemă trebuie discutată în partid, nu în spaţiul public”, a mai spus Orban.
„N-am obiceiul să polemizez cu colegii mei de partid în public. În calitate de preşedinte al PNL, obligaţia mea e să asigur coeziunea partidului, obligaţia mea este să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie.

 

Cred că cetăţenii români aşteaptă de la noi soluţii pentru rezolvarea problemelor, aşteaptă de la noi soluţii în bătălia cu pandemia, aştepată de la noi o reluare rapidă a creşterii economice care să permită creşterea calităţii vieţii şi a standardului de viaţă pentru fiecare român. Tot ce am de discutat discut în interiorul PNL”, a mai spus liderul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ